top of page
AyQkZhYU.jpeg

Personlig træning

Jeg har altid stræbt efter toppræstationer, lige fra min tid som konkurrencegymnast og ballerina til mine løbesko og fitnessrutiner.

 

Kroppens fantastiske funktionalitet og enorme potentiale har dannet grundlaget og drivkraften for mit arbejde og min livsstil. Min nysgerrighed er uudtømmelig, og jeg søger altid efter alle muligheder - både når det kommer til den nyeste viden og til at hjælpe kroppen.

 

"Vedholdenhed er kongen" er det ordsprog, jeg lever efter. Ved at lægge energi og præcision i hver øvelse opnår du de bedste resultater. Det er hårdt arbejde, men vedholdenhed og gentagelse er afgørende, hvis du vil forandre din udgangssituation. Det motto er fundamentet for min undervisning og mit daglige liv.

Jeg fokuserer på dig og hele din krop, så du oplever en proces, der renser indefra og ud, når du træner med mig.

 

 

"Det handler om detaljerne, og det er dér, forskellen sker. Når du vælger mig, vælger du præcision." Jeg har altid søgt ny viden gennem kurser og uddannelser, og det gør jeg stadig.

 

Min passion er at hjælpe dig med at udvikle din krop, uanset om den er skadet, ude af balance, i smerte eller med en sportslig målsætning. Vi finder den rette sammensætning af træning, så du opnår en smertefri og stærkere krop i balance, klar til at nå dine sportslige mål. Det er mit løfte til dig.

 

Uanset din målsætning kan du forvente, at jeg motiverer og støtter dig hele vejen.

Din krop er dit tempel, og kun det bedste er godt nok.

 

/Ida

bottom of page